Minicamping Namaste : De leukste Minicamping van Brabant

MiniCamping  Namaste
Minicamping Brabant
Foto minicamping Namaste   Foto minicamping Namaste

De omgeving

De omgeving van onze camping is mooi en rustig. De camping is gelegen aan een doodlopende weg en is omgeven door oude bomen en struiken. In deze beplanting wonen allerlei soorten vogels. Heerlijk om tegen het ochtendkrieken vanuit uw tent of caravan het opstarten van de eerste vogelzang te horen.

Op fietsafstand van onze camping ligt Den-Bosch. Leuk om daar eens bij cafe de Kikvorsch neer te strijken en vol ontzag naar de machtige St. Jansbasiliek te kijken. Erg bijzonder is de vaartocht over de Binnen-Dieze.


Wandeling

Onze minicamping is gelegen aan een kleine wandelroute, 'een ommetje'. Wilt u een lekker 'ommetje' om? Geniet dan van deze unieke wandelroute. De routebeschrijving van meerdere Ommetjes in de omgeving zijn beschikbaar op de camping.

 

Smakelijk eten

Uw dagelijkse boodschappen kunt u doen in Berlicum en op de wekelijkse markt. Berlicum is met gemak per fiets te bereiken(2,5 km). Komt u onverhoopt iets te kort, dan hebben wij daar altijd wel een oplossing voor.

In ons dorpje Berlicum, kun je heerlijk en perfect eten. De diverse restaurants laten zich prima lenen ter afsluiting van een heerlijke vakantie.


 
 
 
Camping-Namaste
Schellekesveld 7
5258 TM Berlicum
Telefoon: 06 - 21 35 89 05
Email: info@camping-namaste.nl

Direct contact opnemen met MiniCamping Namaste

Vul het onderstaande formulier in om direct contact op te nemen met Minicamping Namaste

Uw naam E-mailadres
Uw vraag