Minicamping Namaste : De leukste Minicamping van Brabant

MiniCamping  Namaste
Minicamping Brabant
Foto minicamping Namaste   Foto minicamping Namaste

Sanitaire voorzieningen

Onze camping is voorzien van modern sanitair. Op onze camping bevinden zich twee zeer goed uitgevoerde sanitair unites. Elke unit is voorzien van twee afzonderlijke sanitair eenheden. Elke eenheid is voorzien van een toilet, wastafel en een douche. Uiteraard allemaal met warm en koud water.

Voorts is elke unit ook voorzien van een aankleedtafel. Op deze manier heeft u ook de benodigde voorzieningen voor de kleine bezoekers.


 

Overige voorzieningen

Elke kampeerplek op onze camping heeft een eigen (apart geschakelde) 6 amp. stroomaansluiting. Met behulp van deze stroomaansluiting kunt u heel makkelijk uw caravan of camper voorzien van elektriciteit. Ook zijn er over het gehele terrein een aantal watertappunten ingericht.

Op onze camping bevindt zich ook een overdekte afwasgelegenheid waar u de mogelijkheid heeft om uw dagelijkse afwas in alle rust te doen. Maakt u gebruik van een chemisch toilet? Dan kunt u deze legen op de hiervoor bestemde voorziening.


Minicamping Namaste zet zich optimaal in voor milieu en maatschappij door gebruik te maken van MVO gecertificeerde reinigingsproducten.
Klik hier om ons keurmerk te bekijken.

Minicamping Namaste zet zich optimaal in om te komen tot een groene sanitaire ruimte, door gebruik te maken van milieuvriendelijke gecertificeerde producten.
Klik hier om ons keurmerk te bekijken.

 
 
 
Camping-Namaste
Schellekesveld 7
5258 TM Berlicum
Telefoon: 06 - 21 35 89 05
Email: info@camping-namaste.nl

Direct contact opnemen met MiniCamping Namaste

Vul het onderstaande formulier in om direct contact op te nemen met Minicamping Namaste

Uw naam E-mailadres
Uw vraag