1. NATUURKAMPEER TERREIN

Wij, Camping Namasté, zijn een camping midden in de natuur. Met elkaar respecteren we de natuur, dieren en omwonenden.

2. AANKOMST EN VERTREK

Onze camping is geopend van ’s ochtends tot ’s avonds, er is geen centrale ontvangstreceptie. Wanneer je bij ons aan komt, kun je op de bel drukken en dan ontvangen we je graag. Indien er niemand aanwezig is, geven we dit met behulp van een informatiebord en telefoonnummer aan.

Kamperen

Bij aankomst geven we je een rondleiding over de camping en kan je zelf een plekje zoeken.

Aankomst is vanaf 13 uur op de aankomstdag. Op de vertrekdag is het moment van vertrek uiterlijk 12 uur. Indien er ruimte is, is het mogelijk om langer te boeken. Iets langer blijven als het kan, vinden wij geen probleem.

Bij vertrek verwachten we dat je alles netjes en schoon achterlaat. De kampeerplek is schoon. Afval scheiden we in papier, glas, GFT, PMD en rest.

Accommodaties (natuurtenten)

Bij aankomst brengen wij je graag naar je verblijf.

Aankomst is vanaf 14 uur op de aankomstdag. Op de vertrekdag is het moment van vertrek uiterlijk 11 uur.

Bij vertrek verwachten we dat je alles netjes en redelijk schoon achterlaat, staan de spullen weer op de goede plek, is de afwas gedaan en even geveegd als dat nodig is.

3. WIJZIGINGEN

Wil je een boeking, gegevens, of afspraak wijzigen, dan vragen wij dat tijdig aan te geven. Dit kan via e-mail of telefonisch.

4. BETALINGEN

De kosten voor het kamperen worden vooraf via ons boekingssysteem voldaan. Heb je niet via ons boekingssysteem gereserveerd dan betaal je voor vertrek. We ontvangen de betalingen bij voorkeur via cash of via een betaalverzoek.

Voor de accommodaties en kampeerplekken vragen we om een aanbetaling van 25% na 14 dagen na het boeken. Het resterende deel wordt voldaan bij vertrek. Ten allen tijden kunnen betalingen geheel worden voldaan, via een link in de reserveringsbevestiging.

Gebruikte artikelen op de camping kunnen bij vertrek worden voldaan.

5. ANNULERINGEN

Voor het annuleren bij kamperen brengen wij geen kosten in rekening. Wel horen we graag tijdig als je onverhoopt toch niet kan komen, dan kunnen we het plekje aan iemand anders geven.

Voor onze accommodaties brengen we de volgende kosten in rekening als je onverhoopt toch niet kan komen:

  • Annuleren tot een 1 maand van te voren: €20,- administratiekosten
  • Annuleren tot 2 weken voor aankomst: 25% van het overeengekomen bedrag
  • Annuleren tot 1 week voor aankomst: 50% van het overeengekomen bedrag
  • Annuleren vanaf 1 week tot aankomst: gehele bedrag
  • Voor het dragen van de kosten bij annulering kan het verstandig zijn een annuleringsverzekering af te sluiten.

6. NO SHOW (niet verschijnen)

Als je op de aankomstdag niet bent verschenen en niks hebt laten horen, dan brengen we minimaal de kosten voor die eerste nacht in rekening. We zullen contact opnemen om de boeking te bespreken. Is er geen (tegen)reactie tot op de dag van vertrek, dan brengen we alle kosten voor het verblijf in rekening.

7. AANSPRAKELIJKHEID

Je onderneemt je vakantie op eigen risico. Alle kosten voortvloeiend uit schade aan het terrein of een accommodatie van ‘Camping Namasté veroorzaakt door de bezoeker, komen voor rekening van de bezoeker. Het is ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade of letsel, berokkend aan de bezoeker(s), door welke oorzaak deze schade of dit letsel dan ook is ontstaan. Onze speeltoestellen zijn toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar en altijd onder toeziend oog van een volwassene. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen, geld inbegrepen. Wij adviseren je een reisverzekering af te sluiten.

8. PARKEREN EN VOERTUIGEN

We hebben een natuurlijk en kindvriendelijk terrein. Auto’s zijn daarom niet toegestaan op het kampeerterrein. Alleen bij aankomst en vertrek kun je de spullen even naar je plek brengen. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de rechterkant van ons terrein. Met alle voertuigen en fietsen s.v.p. rustig rijden en houd rekening met onze gasten en spelende kinderen!

9. RUST EN STILTE

Houd s.v.p. rekening met de andere gasten. Muziek maken is alleen toegestaan met akoestische instrumenten. Wil je naar de radio luisteren of een muziekje luisteren, dat kan alleen als anderen het niet horen of zich er aan kunnen storen. Na 22:00 uur moet het fluisterstil zijn op het terrein, zodat iedereen kan genieten van de mooie omgeving.

10. VUUR, HOUT en BBQ

Je kunt als je wilt een vuurtje maken op de gezamenlijke kampvuurplekken op de camping. Doe dit altijd op verantwoorde wijze.   Stook een goed heet vuurtje en voorkom rookontwikkeling. Wees je buren niet tot last.

Hout hebben wij in voorraad en kunt je bij ons kopen. (Gebruik hout, €10,- per volle kruiwagen).

Het is toegestaan te barbecueën. Houd dan rekening met het gras en je buren. Zet niemand in de stank of rook, ook niet jezelf. We hebben grote tegels om de BBQ op te plaatsen zodat het gras niet beschadigd.

11. HONDEN en HUISDIEREN

Honden en huisdieren zijn van harte welkom bij ons op de camping. Huisdieren dienen aangelijnd te zijn.

Houd er ook rekening mee dat niet alle gasten van huisdieren houden.

12. RIOOLWATERZUIVERING

Wij gebruiken alleen biologische schoonmaakmiddelen. Het is absoluut niet toegestaan om tampons, maandverband, vochtig toiletpapier e.d. door het toilet te spoelen ook niet bij het chemisch toilet. Dit kan grote problemen en verstopping veroorzaken.

13. CHEMISCH TOILET

Je mag de inhoud van je chemisch toilet alléén lozen als je biologisch afbreekbare middelen gebruikt. Dit kun je doen in de speciale stortbak vlakbij de kippenren. Gebruik geen vochtig toiletpapier, dit zorgt voor ernstige verstoppingen.

14. SANITAIR

Het sanitair houden we dagelijks bij. Help ons daarbij, houd het schoon en maak het nodige schoon als je de sanitair ruimte hebt gebruikt.

15. TERREIN EN GRAS

Spaar de grasmat. We willen onze camping mooi groen houden. Gebruik alleen geperforeerd grondzeil of nog liever de zogenaamde ‘doorgroeimatten’ waar het gras doorheen kan groeien. Dit zijn rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, te koop bij elke kampeerwinkel. Gaten en geulen graven in het terrein is verboden, ook bij regen!