Faciliteiten

Sanitair
Op onze camping zijn 4 douches en 8 toiletten aanwezig. Er zijn verschillende tappunten om even je handen te wassen en tanden te poetsen. Ook hebben we een ruime afwasplek en is er de mogelijkheid om een chemisch toilet te legen.

Let op, op de camping is het niet toegestaan om vochtige toiletdoekjes te gebruiken. Zowel niet in onze sanitair ruimtes als in je eigen chemische toilet. Dit om verstoppingen van ons drukriool te voorkomen.

Internet
Voor onze gasten is WIFI gratis aanwezig.

Elektra
Iedere plek is inclusief 6 ampère elektra-aansluiting. Ook zijn er enkele 10 ampère aansluitingen aanwezig.

Parkeren
Parkeren kan op ons camping-parkeerterrein. Als je na aankomst alles op z’n plekje hebt gezet en (bijna) klaar bent voor ontspanning willen we je ook vragen om je auto hier te parkeren.

Afval scheiden
Met elkaar kunnen we de wereld een klein beetje beter maken en daarom vinden we afval scheiden belangrijk! Je kunt bij ons het volgende scheiden: GFT, papier, PMD, glas, batterijen en rest.

IJsjes & drinken
Lekkere warme dag? Een verkoelend ijsje of frisdrankje kun je bij ons kopen. Ook hebben we heerlijke appel/peren sap van eigen oogst! 

Speeltuin
Voor onze jongste gasten (tot de leeftijd van 12 jaar) zijn er verschillende speelmogelijkheden: trampoline, draaischijf, schommels, wipwap en een zandbak.

We hebben twee jeu de boules banen. Heb je geen jeu de boules ballen, maar wil je wel een potje spelen? Leen ze gerust van ons.

Vaste prik voor iedere vakantie is natuurlijk “rondje rond de tafel”. We hebben een nieuwe tafeltennistafel inclusief badjes en balletjes voor jullie klaar staan.

Kampvuur & BBQ
Vind je het leuk om een goed gesprek te voeren rondom het kampvuur, griezelverhalen te vertellen of marshmallows te toasten? Steek gezellig een kampvuur aan op onze kampvuurplekken of ga lekker samen barbecueën bij onze vaste BBQ. Vind je het leuker om bij je eigen tent vuurtje te stoken? We hebben ook enkele vuurschalen/korven te huur.

Hout hebben wij genoeg op voorraad en kun je bij ons kopen. (een volle kruiwagen voor € 10,-).

Geniet-van-het-prachtige-uitzicht bankjes
Aan de rand van onze camping hebben we 3 fijne zitjes waar je kunt genieten van prachtig uitzicht en een adembenemende zonsondergang.

Verhuur
Je kunt bij ons verschillende zaken huren. Wellicht handig mocht je met een groter gezelschap komen of iets missen in je eigen kampeerspullen. Denk hierbij aan; koelkast, koel-vriescombinatie, biertafels en banken, partytenten of statafels. Iets anders nodig? Laat het ons weten, we denken graag mee.